Η Google προσπαθεί να κρύψει τα ονόματα των τηλεφώνων της πίσω από κωδικές ονομασίες, όπως και κάθε άλλη εταιρεία. Όμως, οι leakers, και όχι μόνο, καταφέρνουν πάντα να συνδέσουν τις κωδικές ονομασίες με τα εμπορικά ονόματα των συσκευών. Τα Google Pixel 7 και 7 Pro δεν αποτελούν εξαίρεση και μόλις διέρρευσαν πληροφορίες για το hardware των καμερών τους, μαζί με λεπτομέρειες για το foldable της εταιρείας και ένα νέο tablet.

Σύμφωνα με την πηγή, τα Pixel 7 και το Pixel 7 Pro έχουν και τα δύο τον Samsung GN1 ως κύριο αισθητήρα κάμερας, όπως ακριβώς και τα Pixel 6 και 6 Pro, και χρησιμοποιούν επίσης τον ίδιο υπερευρυγώνιο Sony IMX381. Η selfie είναι πλέον ίδια και στα δύο μοντέλα και διαθέτει τον 11MP 3J1 της Samsung με αυτόματη εστίαση dual pixel. Το 7 Pro έχει έναν νέο αισθητήρα τηλεφακού, τον Samsung GM1. Ο προκάτοχός του χρησιμοποιούσε τον πολύ παρόμοιο IMX586 της Sony.

Προκαλεί ενδιαφέρον ότι υπάρχει ένα τρίτο smartphone με την κωδική ονομασία Lynx που έχει τον ίδιο αισθητήρα κύριας κάμερας GN1, σε συνδυασμό με έναν Sony IMX787 άγνωστου σκοπού, πιθανώς tele. Ο αισθητήρας της selfie σε αυτό είναι επίσης νέος, ο Sony IMX712, με ανάλυση 13MP. Το Lynx θα μπορούσε να είναι ένα Google Pixel 7 Ultra ή απλώς μια πλατφόρμα υλικού που χρησιμοποιείται από την Google για να δοκιμάζει εσωτερικά τους νέους αισθητήρες κάμερας.

Προχωρώντας στο tablet, αυτό έχει δύο αισθητήρες, έναν στο μπροστινό μέρος και έναν στο πίσω μέρος, και οι δύο είναι Sony IMX355 – ο ίδιος αισθητήρας που χρησιμοποιεί το κανονικό Pixel 6 για την selfie. Όσον αφορά το foldable Pixel, αυτό έχει έναν αισθητήρα κύριας κάμερας Samsung GN1, έναν αισθητήρα Sony IMX386 ultrawide, έναν IMX363, καθώς και έναν IMX355 – τον ίδιο που χρησιμοποιείται για τη selfie του Pixel 6, οπότε αυτό πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.