Το Sony Xperia 5 V εμφανίστηκε στο Geekbench. Το επερχόμενο flagship smartphone της εντοπίστηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα benchmark την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, μια διαφορετική παραλλαγή εμφανίστηκε στον ιστότοπο, με περισσότερη RAM βελτιωμένη βαθμολογία.

Στην προηγούμενη αναφορά, το μοντέλο NA του Xperia 5 V εμφανίστηκε στο Geekbench με τον αριθμό μοντέλου XQ-DE54. Το τηλέφωνο ήταν εξοπλισμένο με τον Snapdragon 8 Gen 2 και 8GB μνήμη RAM, ενώ έτρεχε Android 13. Η καταχώρηση αυτή έδειχνε 2.004 πόντους στο Single-Core test και 5.059 πόντους στο Multi-Core test.

Οι βαθμολογίες στη νεότερη καταχώρηση του GeekBench είναι ελαφρώς υψηλότερες, όπως αναμενόταν. Το Sony Xperia 5 V κατάφερε να συγκεντρώσει 2.035 πόντους στο Single-Core test και 5.390 πόντους στο Multi-Core test. Ωστόσο, η πιο αξιοσημείωτη πτυχή της καταχώρισης είναι τα 16GB μνήμης RAM.

Το Xperia 5 V θα μπορούσε να είναι μια λιγότερο premium έκδοση του Sony Xperia 1 V, καθώς το Xperia 1 V έχει βασική έκδοση με 12GB RAM, δηλαδή 4GB παραπάνω από τη βασική έκδοση του Xperia 5 V. Επιπλέον, αναφορές λένε ότι η 16GB έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες αγορές και όχι παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.