Η Samsung διατηρεί τα Galaxy smartphones και tablets όπως και τα laptops της προστατευμένα από malware μέσω μιας προεγκατεστημένης λύσης antivirus, το McAfee. Έρχεται με κάθε σύγχρονη συσκευή που αγοράζεις και θα συνεχίσει να βρίσκεται προεγκατεστημένη στα Galaxy smartphones, tablets και laptops για τα επόμενα 9 χρόνια.

Η τελευταία φορά που η Samsung και η McAfee είχαν επεκτείνει τη συνεργασία τους ήταν το 2018, εν αναμονή της διάθεσης των Galaxy S9. Σήμερα, ο ενσωματωμένος scanner του Samsung One UI βασίζεται στο McAfee.

Να σημειωθεί ότι δεν απαιτείτε να προβαίνεις εσύ σε σκανάρισμα της συσκευής σου, καθώς όλα γίνονται αυτόματα από το smartphone όσο σερφάρεις στο διαδίκτυο, χρησιμοποιείς social media apps ή εφαρμογές ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.