Περιμένουμε στις 12 Ιουλίου η Realme να παρουσιάσει το GT 2 Explorer Master Edition. Μετά την κυκλοφορία μερικών εικόνων που αποκαλύπτουν το design της πλάτης του τηλεφώνου, τώρα έχουμε στη διάθεση μας πλούσιο υλικό σε αφίσες που μας επιτρέπει να δούμε το design όλου του smartphone και αρκετά specs.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το GT 2 Explorer Master Edition έχει επίπεδο design με έντονες γωνίες και ένα ορθογώνιο module που έχουμε ξαναδεί. Η συσκευή διαθέτει ορισμένες μικρές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει και θα κυκλοφορήσει σε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων.

Σε επίπεδο specs, το Realme GT 2 Explorer Master Edition έχει τον Snapdragon 8+ Gen 1, 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, μεταλλικό σώμα με μόλις 2.37 χιλιοστά chin, και οθόνη με 6.7 ίντσες διαγώνιο, 2.412 × 1.080 pixels ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 1.07 δισ. χρώματα, HDR10+, και άλλα.

Από εκεί και πέρα, το GT2 Explorer Master Edition έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh η οποία υποστηρίζει 100W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση, τριπλό AI σύστημα κάμερας με 50MP κύρια, αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας στην οθόνη, και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.