Περιμένουμε σε περίπου μία εβδομάδα η Xiaomi να παρουσιάσει το Redmi K30 Pro. Εν όψη της παρουσίασης του smartphone οι leaksters ξεκίνησαν τις μαζικές διαρροές και τα στελέχη της εταιρείας άρχισαν να αποκαλύπτουν διάφορα στοιχεία.

Σύμφωνα με τα leaks, το Redmi K30 Pro θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα και μονή selfie. Το module των καμερών θα μοιάζει με αυτό του OnePlus 7T και η selfie θα είναι τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό. Μια σειρά νέων φωτογραφιών επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω και τη θύρα ακουστικών.

Από την άλλη, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο νεοφερμένος στον χώρο αυτό leakster Ishan Agarwal, η Xiaomi θέλει να λανσάρει το Redmi K30 Pro ως ένα φθηνό αλλά ισχυρό smartphone, το οποίο θα υπερασπίζεται το όνομα των “flagship killer 2”. Ο ίδιος αναφέρει ότι το smartphone θα έχει τον Snapdragon 865, αλλά θα υστερεί σε άλλους τομείς, όπως οι κάμερες.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Lu Weibing, αποκάλυψε ότι το Redmi K30 Pro θα έχει δύο εκδόσεις, την κανονική και μία που θα ονομάζεται “Zoom Edition”. Ο Lu δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά δεν αποκλείεται να μιλάμε για μία μεγαλύτερη έκδοση που θα έχει καλύτερο module καμερών από τo βασικό K30 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.