Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει μία νέα σειρά smartphones με επίκεντρο νεαρά άτομα που έχουν αυτοπεπίθηση. Τα Xiaomi Civi αναμένεται να είναι ένα ή δύο και σήμερα έχουμε μερικά leaks να μαζέψουμε στο ίδιο σημείο, μήπως και βγάλουμε άκρη.

Αρχικά, αφίσες, promo εικόνες, και hands-on φωτογραφίες, αποκάλυψαν για τα καλά το design. Δεν έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο, εκτός από το module που ενώ έχουμε δει κάτι παρόμοιο, η Xiaomi έχει κάνει κάποιες αλλαγές που το κάνουν να φαίνεται λίγο πιο στιλάτο.

Στα specs, έχουμε τον Digital Chat Station που αποκάλυψε ότι έχουν 166 γραμμάρια βάρος και 6.98 χιλιοστά πάχος. Επίσης είπε ότι για selfie έχουν ένα 32MP AF σύστημα. Επιπλέον, τα Xiaomi Civi θα έχουν τριπλό σύστημα καμερών με την κύρια να έχει τον 64MP GW3 της Samsung.

Σε άλλα leaks γίνονται αναφορές για 6.55 FHD+ 120Hz AMOLED οθόνη, Snapdragon 778G, και 4.500mAh μπαταρία που υποστηρίζει 55W γρήγορη φόρτιση, και πολύ μικρά bezels στα 2.55 χιλιοστά. Οι πηγές είναι πολλές, γι’ αυτό βάλαμε μερικές από τις εικόνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.