Η OnePlus επεκτείνει τη δραστηριότητα της σε περισσότερες αγορές και κυκλοφορεί διάφορα νέα προϊόντα. Ενώ περιμένουμε την κυκλοφορία των OnePlus 8T και OnePlus Watch, εμφανίζονται διάφορα στοιχεία για τα OnePlus Buds Z. Τι είναι αυτό θα μου πεις και εγώ θα σου πω συνέχισε να διαβάζεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το XDA Developers ανακάλυψε στη beta του OxygenOS 11 μία γραμμή κώδικα που αναφέρει ένα set headphone με το όνομα OnePlus Bluetooth BudsZ, φυσικά η εμπορική ονομασία θα είναι πιο μαζεμένη και θα λέγονται OnePlus Buds Z.

Σε πιο φρέσκα νέα, έχουμε τον γνωστό leaker/tipster Max J. που τους τελευταίους μήνες ασχολείται ιδιαίτερα με τα προϊόντα της εταιρείας και όσες πληροφορίες έχει δώσει ήταν σωστές. Στα τελευταία του tweets αναφέρεται στο OnePlus N10 5G και τα επερχόμενα οικονομικά ακουστικά της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Max J. τα νέα TWS θα ονομάζονται OnePlus Buds Z. Ο ίδιος δεν ανέφερε λεπτομέρειες, αλλά κοινοποίησε έναν σύνδεσμο από άρθρο του 9to5Google που λέει ότι θα είναι ένα ακόμα πιο οικονομικό ζευγάρι ακουστικών. Τα OnePlus Buds κοστίζουν 89 ευρώ, άρα μάλλον το νέο μοντέλο θα έχει τιμή γύρω στα 49 με 69 ευρώ.

Τα OnePlus Buds Z περιμένουμε ότι θα ανακοινωθούν και θα κυκλοφορήσουν μαζί με το OnePlus 8T. Στην ίδια εκδήλωση ίσως ανακοινωθεί το OnePlus N10 5G και το OnePlus Watch.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.