Η πολύ αργή διεθνής διάθεση του vivo X100 Pro συνεχίζεται. Αυτό το τηλέφωνο ανακοινώθηκε στην Κίνα τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και κυκλοφόρησε στην τοπική αγορά άμεσα, τον ίδιο μήνα. Στη συνέχεια, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στα μέσα Δεκεμβρίου, και νωρίτερα αυτόν τον μήνα διατέθηκε στην αγορά της Ινδίας.

Τώρα, έρχεται στην Ευρώπη. Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι το τηλέφωνο θα διατίθεται προς το παρόν μόνο σε δύο αγορές, την Αυστρία και την Τσεχική Δημοκρατία. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δεδομένα για τις άλλες ευρωπαϊκές αγορές, ούτε για τη χώρα μας, καθώς τα νέα γίνονται γνωστά κυριολεκτικά τελευταία στιγμή πριν το τηλέφωνο μπει στα ράφια.

Το vivo X100 Pro εξακολουθεί να μην αναφέρεται στις ιστοσελίδες της κατασκευάστριας ανά περιοχή, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε τουλάχιστον την τιμολόγηση. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά, το X100 Pro θα διατίθεται στην τιμή των 1.199 ευρώ.

Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό προϊόν και πιθανότατα ένα από τα καλύτερα cameraphones του τελευταίου έτους. Όμως, και πάλι, αυτή η τιμή ακούγεται λίγο παραπάνω από ό,τι ίσως κάποιοι ήλπιζαν, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ινδική τιμή του μεταφράζεται σε 999 ευρώ. Όπως και να έχει, δυστυχώς, αυτοί είναι οι περίεργοι τρόποι με τους οποίους λειτουργούν ο ΦΠΑ, τα logistics, και η διεθνής τιμολόγηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.