Η Apple δεν ανακοινώνει ποτέ τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τη μνήμη RAM των smartphones της. Ωστόσο, διάφορες πηγές αποκαλύπτουν αυτά τα στοιχεία. Τώρα, το MacRumors εντόπισε τη χωρητικότητα της μπαταρίας όλων των iPhone 14 σε μία βάση δεδομένων.

Με εξαίρεση το Pro Max, τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς έχουν μεγαλύτερη μπαταρία από αυτά της προηγούμενης γενιάς, με τη μεγαλύτερη μπαταρία να τη διαθέτη το Plus μοντέλο, που αποτελεί νέα προσθήκη στη σειρά smartphones της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας.

Τα iPhone 14, 14 Pro, και 14 Pro Max, έχουν 3.279mAh, 3.200mAh, και 4.323mAh μπαταρία, αντίστοιχα. Οι προκάτοχοι τους, τα iPhone 13, 13 Pro, και 13 Pro Max, είχαν 3.227mAh, 3.095mAh, και 4.352mAh μπαταρία, αντίστοιχα. Όσον αφορά το 14 Plus, αυτό διαθέτει 4.325mAh μπαταρία, η οποία είναι σχετικά μικρότερη από αυτή του 13 Pro Max.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.