Η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Galaxy S23 FE τον Οκτώβριο, όμως δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πότε θα έρθει από τα μέρη μας, αφού αρχικά κυκλοφόρησε σε αγορές της Ασίας. Λίγο αργότερα πήγε από την αγορά των ΗΠΑ και τώρα ήρθε η ώρα της Ευρώπης. Σύμφωνα με την Γαλλική Samsung, η συσκευή θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις Ευρωπαϊκές αγορές και πιθανότατα θα το δούμε την ίδια ημερομηνία και στην χώρα μας.

Η συσκευή θα έρθει με τον Exynos 2200, αν και στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε με Snapdragon 8 Gen 1. Μέχρι στιγμής και η τιμή παραμένει άγνωστη και πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του την Παρασκευή για να την μάθουμε.

Payzy Pro για επιχειρήσεις: Δέξου πληρωμές από τους πελάτες σου εύκολα και με ασφάλεια

Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια αρκετά ικανή συσκευή που γεφυρώνει το κενό μεταξύ premium και άνω-μεσαίας κατηγορίας. Ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή της Samsung, που είδαμε στα S22 και S23 και διαθέτει αρκετά δυνατές κάμερες, που σίγουρα θα καλύψουν τον μέσω χρήστη. Με την εταιρία να είναι τρομερά τυπική στις αναβαθμίσεις λειτουργικού των συσκευών της, ίσως είναι ένα πολύ δυνατό value for money. Εμείς περιμένουμε την συσκευή να έρθει από τα γραφεία του Techmaniacs τις επόμενες ημέρες, για να την δοκιμάσουμε εξονυχιστικά και να σας φέρουμε το αναλυτικό hands on review της, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.