Κατά την ανακοίνωση του Xiaomi 13C series για την Ινδία, η εταιρία έκλεισε με ένα teaser για τα Redmi Note 13 Pro+. Το teaser έδειχνε πως όλη η ανακοίνωση τραβήχθηκε με Redmi Note 13 Pro+ συσκευές.

Η σειρά Redmi Note 13 αποτελείται από τρεις συσκευές, το Redmi Note 13, το Redmi Note 13 Pro και το Redmi Note 13 Pro+, με το τελευταίο να έρχεται με κάμερα 200MP για βασική. Συγκεκριμένα θα το δούμε με τον ISOCELL HP3, που έρχεται με μέγεθος pixel στα 0.56μm και τραβάει βίντεο 4Κ στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Πρόκειται για έναν αρκετά μεγάλο αισθητήρα σε φυσικό μέγεθος, αφού είναι 1/1.4″. Βέβαια, είναι ο ίδιος αισθητήρας που είδαμε και στο Redmi Note 12+ του 2023.

Οι νέες πληροφορίες θέλουν την συσκευή να ανακοινώνεται για την παγκόσμια αγορά τον Ιανουάριο του 2024, μαζί με την κυκλοφορία τους για την αγορά της Ινδίας. Οι συσκευές έχουν ήδη ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα έχουμε και την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.