Σε αυτό το άρθρο θα δούμε σύντομα με τη βοήθεια της Alpha Bank τα βασικά που θα πρέπει να γνωρίζεις για το Market Pass αν έχεις επιλέξει την άυλη κάρτα της εν λόγω τράπεζας. Για Eurobank και για Viva Wallet είχαμε γράψει τους σχετικούς οδηγούς που ακολουθούν παρακάτω.

Market Pass χωρίς λογαριασμό Viva Wallet

Market Pass στη Eurobank: Ακόμη και χωρίς να είσαι πελάτης!

Αρχικά, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε κάρτα από προηγούμενο πρόγραμμα (Tourism for all, FuelPass) για να πιστωθεί το ποσό. ο νέο πρόγραμμα Market Pass λειτουργεί ανεξάρτητα από κάθε άλλο προηγούμενο πρόγραμμα. Επομένως το ποσό της ενίσχυσης θα καταβληθεί σε νέα κάρτα, που θα σας εκδοθεί αφού κάνετε αίτηση στο vouchers.gov.gr.

Δεν είμαι πελάτης της Alpha Bank, αλλά απέκτησα κωδικούς e-Banking από προηγούμενο πρόγραμμα (όπως Fuel Pass I και ΙΙ, Τουρισμός για όλους). Μπορώ να τους χρησιμοποιήσω για να ενεργοποιήσω την Market Pass Visa;

Αν είχατε επιλέξει την Alpha Bank για την έκδοση άυλης κάρτας Tourism Pass, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς e-Banking που είχαν δημιουργηθεί τότε. Η νέα κάρτα σας Market Pass Visa θα εμφανιστεί στο e-Banking σας. Αν έχετε ξεχάσει τους κωδικούς σας, δείτε πώς μπορείτε να τους ανακτήσετε online.

Αν είχατε επιλέξει την Alpha Bank για την έκδοση άυλης κάρτας Fuel Ι και ΙΙ, ή/και Freedom Pass και είχατε λάβει κωδικούς e-Banking, θα σας στείλουμε νέους κωδικούς e-Banking.

Όταν κάνετε την αίτησή σας, επιλέξτε την Alpha Bank για την παραλαβή και χρήση της άυλης κάρτας σας Market Pass  Visa.

Εφόσον η αίτησή σας εγκριθεί, θα λάβετε ενημέρωση με Viber/SMS όταν παραλάβουμε το αίτημά σας από το πρόγραμμα.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία για την έκδοση της άυλης κάρτας Market Pass Visa, σας στέλνουμε σχετικό SMS.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην άυλη κάρτα σας Market Pass Visa:

  1. Επιλέξτε «Σύνδεση με κωδικούς» από την αρχική οθόνη του myAlpha Mobile app για να συνδεθείτε με τους e-Banking κωδικούς σας (Username και Password).
  2. Εντοπίστε τη νέα άυλη κάρτα σας Market Pass Visa στην αρχική σελίδα (ενότητα «Κάρτες»).

Αν δεν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή στο κινητό σας, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το myAlpha Mobile από το κινητό σας.

Εφόσον η αίτησή σας εγκριθεί, θα λάβετε ενημέρωση με Viber/SMS όταν παραλάβουμε το αίτημά σας από το πρόγραμμα.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία για την έκδοση της άυλης κάρτας Market Pass Visa, σας στέλνουμε σχετικό SMS.

Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα άυλη κάρτα σας Market Pass Visa, σας στέλνουμε κωδικούς e-Banking (Username και Password) με email/SMS, στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στην Alpha Bank.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην άυλη κάρτα σας Market Pass Visa:

  1. Κατεβάστε δωρεάν το myAlpha Mobile στο κινητό σας.
  2. Επιλέξτε «Σύνδεση με κωδικούς» από την αρχική οθόνη του myAlpha Mobile app για να συνδεθείτε με τους e-Banking κωδικούς που λάβατε με email/SMS. Μην επιλέξετε «Εγγραφή στο e-Banking» ή «Νέος πελάτης».
  3. Εντοπίστε τη νέα άυλη κάρτα σας Market Pass Visa στην αρχική σελίδα (ενότητα «Κάρτες»).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.