Μπορεί η κινέζικη εταιρεία να περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό δεν την σταματά από το να κυκλοφορεί νέα προϊόντα σε κάθε τομέα της αγοράς όπου δραστηριοποιείται. Περιμένουμε σύντομα να λανσάρει τα Huawei P50 για τα οποία ξέρουμε κάποια στοιχεία.

Ο γνωστός leaker @RODENT950 είχε αποκαλύψει τον προηγούμενο μήνα ότι η εταιρεία τελειοποίησε το design των smartphones της σειράς και θα ξεκινούσε σύντομα τη μαζική παραγωγή τους. Τα τηλέφωνο θα έχουν νέο design και τα βασικά selling points τους θα είναι η ποιότητα της οθόνης, οι gaming ικανότητες, και φυσικά το εξελιγμένο σύστημα καμερών.

Σύμφωνα με τον leaker στη σειρά θα υπάρχουν τρία μοντέλα, το βασικό που στην ουσία θα αποτελεί το νέο Lite, το Pro που παίρνει τη θέση του παλιού βασικού, και το Pro+ που είναι το νέο Pro. Το βασικό μοντέλο θα έχει τον Kirin 9000E και τα δύο Pro θα έχουν τον Kirin 9000. Ένας χρήστης έιπε ότι το Huawei P50 Pro+ θα είναι φθηνότερο φέτος και ο leaker του απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άρα, η αλλαγή στα μοντέλα δεν θα επηρεάσει τις τιμές τους.

Τώρα, ένας tipster του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo αποκάλυψε ότι το λανσάρισμα των τηλεφώνων θα γίνει στις 17 Απριλίου – όχι τέλη Μαρτίου όπως είχε αναφερθεί παλιότερα – και οι αποστολές θα είναι περιορισμένες για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο. Λογικά η αιτία είναι ο περιορισμένος αριθμός επεξεργαστών που ίσως έχει στη διάθεση της η Huawei.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.