Δυστυχώς, η λανθασμένη ενημέρωση όσον αφορά το 5G έχει οδηγήσει πολλούς να εκμεταλλεύονται τις ανησυχίες του κόσμου και να διαθέτουν στην αγορά περιλαίμια τα οποία υπόσχονται να προστατεύουν από την ακτινοβολία και γενικότερα τις αρνητικές επιπτώσεις του 5G. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, αυτά που εικονίζονται στις φωτογραφίες που όχι μόνο δεν προστατεύουν αλλά αντίθετα είναι επικίνδυνα.

βραχιόλια για το 5G!

Πιο συγκεκριμένα, η ολλανδική αρχή ANVS εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με δέκα προϊόντα για τα οποία διαπίστωσε ότι εκπέμπουν επιβλαβή ιονίζουσα ακτινοβολία. Προέτρεψε τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα προϊόντα αυτά, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβες με τη μακροχρόνια χρήση. Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα δίκτυα 5G είναι επιβλαβή για την υγεία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G είναι ασφαλή και δεν διαφέρουν ουσιαστικά από τα υπάρχοντα 3G και 4G. Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη μια αγοράς προϊόντων που υπόσχονται να προστατέψουν από την ακτινοβολία και που συνήθως αποδεικνύεται ότι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.