Σύμφωνα με τους τελευταίους ισχυρισμούς από την ίδια την Apple, το πλέον πιο πρόσφατο λειτουργικό της σύστημα για φορητές συσκευές, το iOS 8, βρίσκεται στο 68% των συσκευών οι οποίες είναι εγγεγραμμένες σε λογαριασμό στο iTunes App Store. Συνεπαγωγικά, μπορούμε να καταλάβουμε πως το ανάλογο ποσοστό αντιστοιχεί και στο γενικότερο ποσό των Apple συσκευών παγκσομίως.

Το ποσοστό αυτό είναι πάνω από τα αντίστοιχα, των παρακάτω ημερομηνιών :

– 22 Δεκέμβρη 2014 => 64 %

– 12 Νοέμβρη 2014 => 56%

– 29 Οκτώβρη 2014 => 52%

– 5 Οκτώβρη 2014 => 46%

gsmarena_001Τα στοιχεία ακόμη μας δείχνουν πως το 29% των συσκευών της εταιρείας κολοσσού, τρέχουν ακόμη iOS 7, ενώ οι παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού αποτελούν μόνο το ταπεινό 4 % του συνόλου. Αν κάνατε ήδη τις πράξεις θα διαπιστώσατε πως αντί για 100% το άθροισμα των ποσοστών δίνει αποτέλεσμα 101%. Αυτό συμβαίνει απλά γιατί τα νούμερα είναι στρογγυλοποιημένα προς την ανιούσα.

Το γεγονός πως οι Apple συσκευές τρέχουν σε αυτό το ποσοστό την τελευταία έκδοση του λειτουργικού, επιβεβαιώνουν και άλλες εταιρείες όπως  η Mixpanel και η Fiksu.

Ο ρυθμός με τον οποίο το iOS 8 υιοθετείτε στις συσκευές Apple είναι αισθητά αργότερος από τον ανάλογο του περσινού iOS 7. Συγκεκριμένα, το iOS 7 την ίδια περίοδο είχε εξαπλωθεί στο 78% των συσκευών. Πιθανώς, αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως οι χρήστες των παλαιότερων iPhone δε μπορούν να “ελευθερώσουν” τον απαιτούμενο χώρο για εγκατάσταση (2GB) .

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.