Skip to content

MagSafe: Αυτός ο τύπος έσωσε το iPhone του από κανάλι με έναν απίστευτο τρόπο!

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
apple-iphone-12

Πριν από μερικές ημέρες, ένας χρήστης του iPhone 12 περνούσε δίπλα από ένα κανάλι στη Γερμανία, όταν του έπεσε κατά λάθος η συσκευή μέσα σε αυτό. Αν και κάτι τέτοιο αποτελεί μια δυσάρεστη κατάληξη για τον καθένα μας, τα πράγματα εδώ είχαν μια διαφορετική τροπή.

Λίγο μετά την αναζήτηση του iPhone του επί ώρες άδικα στο κανάλι, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κοντάρι ψαρέματος με μαγνήτες στην άκρη. Η ιδέα του απέδωσε καθώς μπόρεσε να ανακτήσει το iPhone του.

Όπως γνωρίζουμε το iPhone διαθέτει ένα κυκλικό setup μαγνητών στο πίσω μέρος για να μπορεί να λειτουργεί το σύστημα του MagSafe. Έτσι για να έχεις και μια ιδέα, αν σου τύχει κάτι παρόμοιο :p

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Tags: apple
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.