Η Google είχε ανακοινώσει το Magic Eraser με τη σειρά Google Pixel 6, ωστόσο στη συνέχεια τα έκανε ευρέως διαθέσιμο για οποιοδήποτε Android smartphone που όμως ο χρήστης ήταν συνδρομητής Google One. H Google ανακοινώνει σήμερα και το Magic Editor, ως συμπληρωματικό του Magic Eraser, με το οποίο θα μπορείς να μετακινείς το υποκείμενο της φωτογραφίας κατά το editing.

magic eraser

Θα σου δώσει επιπλέον τη δυνατότητα να αλλάξεις την κλίμακα, να κάνεις πιο φωτεινό τον ουρανό ή να διαγράψεις τα σύννεφα. Όπως συμβαίνει και με το Magic Eraser, το Magic Editor θα αναγνωρίζει αυτόματα τα στοιχεία που θέλεις να επεξεργαστείς, αρκεί να τα πιέσεις παρατεταμένα. Το Magic Editor κάνει το επίσημο ντεμπούτο του αργότερα φέτος σαν μέρος της σουίτας εφαρμογών Google Photos.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.