Το Microsoft Lumia 940 και 940 XL έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στον τύπο μέσα από διαρροές και φήμες. Μια νέα έκθεση όμως τα θέλει να έρχονται ακριβότερα από το Galaxy S6 και το iPhone 6. Η αναφορά λίγο μετά όμως αποσύρθηκε, αλλά ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο μένει εκεί.

Lumia 940 Concept
Concept του Microsoft Lumia 940

Η φήμες θέλουν και τις δύο συσκευές να είναι κατασκευασμένες από πολυκαρβονικό πλαστικό, σε αντίθεση με τις μεταλλικές κατασκευές του ανταγωνισμού, κάτι που είναι περίεργο, αφού πλέον η μεταλλική κατασκευή κοστίζει όσο και η πλαστική.

Στο θέμα των χαρακτηριστικών, το Lumia 940μ θα διαθέτει Snapdragon 808, ενώ η οθόνη του θα είναι στις 5.2 ίντσες με ανάλυση 1080p. Θα έρθει με 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD. Στο θέμα της κάμερας θα δούμε αισθητήρα 20MP για την βασική κάμερα και 5MP για την εμπρόσθια. Η συσκευή θα έχει διαθέσιμο και σαρωτή ίριδας.

Από την άλλη, το Lumia 940 XL, θα φοράει τον Snapdragon 810, ενώ θα έχει οθόνη 5.7 ίντσες, ανάλυσης Quad HD. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα είναι ίδια με αυτά του Lumia 940.

Οι δύο συσκευές αναμένεται να ανακοινωθούν τον Νοέμβριο.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ