Το νέο Lumia 430 ανακοινώθηκε από την Microsoft στη πολύ προσιτή τιμή των 70$ με Dual-SIM. Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft κάνει ένα μεγάλο βήμα στην κατηγορία των οικονομικών smartphones, στοχεύοντας στο αγοραστικό κοινό που δεν έχει πολλές απαιτήσεις και δεν είναι διατεθειμένο  να δώσει ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση μίας High-end ή ακόμα και Mid-range συσκευής. Τα χαρακτηριστικά του Lumia 430, σίγουρα δεν είναι εντυπωσιακά, όμως αν σκεφτεί κανείς ότι δίνει μόλις 70$, παίρνοντας ένα smartphone το οποίο, τρέχει Windows 10, τότε μάλλον δεν περνάει απαρατήρητο.

Lumia 430

Όσο για τα χαρακτηριστικά της  εν λόγω συσκευής, βρίσκεται ο διπύρηνος  Snapdragon 200 στα 1,2GHz, ενώ πολύ καλό χαρακτηριστικό για την κατηγορία του είναι, ότι η Microsoft πρόσθεσε  1GB μνήμης RAM ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να τρέχουν αρκετές εφαρμογές μαζί. Η οθόνη του Lumia 430 είναι στις 4 ίντσες με ανάλυση 800×480 που μεταφράζεται σε 235ppi. Με τον αποθηκευτικό του χώρο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, καθώς είναι στα 8GB, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης του έως και 128GB με την βοήθεια κάρτας microSD. Τέλος, η πίσω κάμερα δυστυχώς δεν ξεπερνάει τα 2Mp, ενώ στην μπροστά βρίσκουμε μία κάμερα μόλις 0,3Mp.

Η νέα προσιτή συσκευή της Microsoft, ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων σε πορτοκαλί και μαύρο στην Ινδία, την Κίνα, την Αφρική, την Ρωσία, το Καζακστάν, την Λευκορωσία και φυσικά την Αμερική, ενώ είναι άγνωστο αν θα έρθει κάποια στιγμή και στην Ευρώπη.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.