Τα wearables γίνονται όλο και πιο διάσημα και ιδιαίτερα τα fitness trackers, που μπορούν να καταγράψουν το καθημερινό μας τρέξιμο, το περπάτημα, τον ύπνο και τώρα μια νέα καμπάνια στο Indiegogo, φέρνει τα wereables ακόμα και στις πιο προσωπικές μας στιγμές.

lovely-wearable

Το Lovely είναι ένα έξυπνο sex toy, κατασκευασμένο από ιδική σιλικόνη, το οποίο φοριέται στο πέος και παρακολουθεί την σεξουαλική δραστηριότητα. Η συσκευή συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth και ένα app αναλαμβάνει να καταγράψει διάφορες πτυχές, όπως τις θερμίδες που καίγονται, την δύναμη της ώθησης και είτε το πιστεύετε είτε όχι, την τελική ταχύτητα. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, η εφαρμογή προτείνει επίσης νέες στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε την επόμενη φορά.

lovely-bluetooth

Το Lovely βοηθάει και στην μεγαλύτερη ευχαρίστηση, καθώς δονείται για να προσφέρει μεγαλύτερη διέγερση. Οι κατασκευαστές του, ισχυρίζονται ότι η μπαταρία είναι ικανή να προσφέρει έως και 2 ώρες με τη λειτουργία δόνησης ενεργοποιημένη, ενώ όταν είναι απενεργοποιημένη φτάνει τις 7 ώρες. Επίσης, έρχεται με έναν ασύρματο φορτιστή, ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη του χρήση.

Η συσκευή αυτή τη στιγμή βρίσκεται για χρηματοδότηση στο Indiegogo, με τους κατασκευαστές να αναζητούν 95.000 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχουν ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερα από 12.500 δολάρια, μέσα σε πέντε ημέρες. Το Lovely θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Ιούνιο του 2016, στα 129 δολάρια.

Δείτε το Lovely στο Indiegogo από ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.