Σήμερα έκανα μια βόλτα στα κινέζικα καταστήματα και έπεσα πάνω στο LOKMAT MK28, που βρήκα στο TomTop και αρχικά με τράβηξε το design του. Μετά είδα την τιμή του στα €18.45 και με έκανε να θέλω να δω παραπάνω. Από ότι φαίνεται έχει αρκετά παραπάνω από μια καλή εμφάνιση.

Το LOKMAT MK28 έρχεται με οθόνη 1.14 ίντσες, η οποία είναι στρογγυλή, κάτι που προσωπικά προτιμώ. Η τεχνολογία της οθόνης είναι IPS LCD όμως δεν είναι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του smartwatch.

Αυτό που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αυτονομία του, αφού με την CR2430 μπαταρία των 290mAh, καταφέρνει να μείνει ανοιχτό για 8 μήνες, κάνοντας φυσιολογική χρήση. Σε αναμονή μπορεί να φτάσει και τους 12 μήνες!

Εκτός από την ώρα, μας προσφέρει σύνδεση με το κινητό μας για να παίρνουμε ειδοποιήσεις στο ρολόι μας, λειτουργία remote camera, αλλά και χαρακτηριστικά fitness, όπως τα βήματα που κάναμε, τις  θερμίδες που καταναλώσαμε και τις αποστάσεις που διανύσαμε.

Το LOKMAT MK28 έχει μεταλλική κατασκευή, ενώ το συνθετικό λουράκι του είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό.

Μπορεί να συνδεθεί με συσκευές που τρέχουν Android 6.0 και άνω ή iOS 7.0 και άνω. Μπορείτε να συγχρονίσετε θα fitness δεδομένα σας, στο Cloud για να είναι προσβάσιμα από παντού.

Βρείτε εδώ το LOKMAT MK28

Πατήστε εδώ για περισσότερες προσφορές από το TomTop

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.