Η Logitech μας ετοιμάζει κάτι πολύ καλό. Όπως μπήκαν έτσι απότομα στην ζωή μας τα Tablets, έτσι αποφάσισε και η εταιρία με αξεσουάρ τεχνολογίας Logitech να δημιουργήσει κάτι νέο στην παραγωγή της.  Έτσι ετοίμασε μία νέα γραμμή παραγωγής για τα Android Tablets  και συγκεκριμένα για το Samsung Galaxy Tab 3. Αυτά τα Δύο νέα προϊόντα της , το Ultrathin Keyboard Folio και το Folio Protective Case έρχονται απλά για να μας προϊδεάσουν στο πόση χρησιμότητα έχει πλέον στην ζωή μας ένα Tablet.

Συγκεκριμένα:
Το Ultrathin Keyboard Folio, είναι για τους απαιτητικούς χρήστες , οι οποίοι όπου και να είναι χρειάζονται πληκτρολόγιο για να «δημιουργήσουν»! Το συγκεκριμένο, στηρίζεται επάνω σε Bluetooth σύνδεση μεταξύ του Tablet και του Keyboard και αναφέρεται πως μοιάζει εξαιρετικά με τα Keyboards των iPads. Συνδέοντας το, μπορούμε να πούμε πως ένα Tablet γίνεται άνετα ένας μικρός σούπερ υπολογιστής.

 logitech-ultrathin-keyboard-folio-galaxy-tab-3-1377883862

Όσο για τους πιο απλούς χρήστες, μην ανησυχείτε! Έχουμε και για εσάς! Αναφέρομαι στην απλή θήκη της Logitech, την Folio Protective Case η οποία ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους Tabletοχρήστες. Είναι η κλασική θήκη που αρχικά προστατεύει το Tablet σας, αλλά και εύχρηστη ταυτόχρονα, με την σχεδίαση του. Μπορεί να στερεώσει όρθιο το αγαπημένο σας Tablet ώστε να μην το κρατάτε ή να ακόμα και να διαβάσετε κάτι με την ησυχία σας. Όσο για τις τιμές; Ούτε κρύο ούτε ζέστη! Η πρώτη αναφέρεται στο κόστος των 100$ (όχι και ακριβή για αυτό που παρέχει) και η δεύτερη στα 50$.Σας αφήνω να τα απολαύσετε…

logitech-folio-protective-case-galaxy-tab-3

 

 

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.