Η OnePlus αναμένεται να κυκλοφορήσει TWS ακουστικά με την προσιτή υπό το brand Nord με το όνομα Buds. Είδαμε renders των υποτιθέμενων φορητών συσκευών ήχου και τώρα πιστοποιήθηκαν από την FCC.

Η καταχώριση περιέχει φωτογραφίες των πραγματικών ακουστικών, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τα περιεχόμενα του κουτιού λιανικής.

Τα OnePlus Nord Buds έχουν μια μικρή κυκλική περιοχή αφής και ένα μικρό και φαρδύ στέλεχος. Η θήκη έχει 480mAh μπαταρία και κάθε ακουστικό 41mAh μπαταρία. Φαίνεται ότι υπάρχει καλώδιο USB-C σε USB-A για φόρτιση.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το μαύρο χρώμα, αν και περιμένουμε να δούμε εκδόσεις σε λευκό και ασημί. Η τιμή τους αναμένεται να είναι χαμηλότερη από αυτή των Buds Z2, που κοστολογούνται στα 99 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.