Οι φήμες για το Samsung Galaxy S8 έχουν πάρει φωτιά και σήμερα έχουμε μια από τις μεγαλύτερες διαρροές. Επιτέλους έχουμε την πρώτη φωτογραφία από την συσκευή, δια χειρός κατασκευαστή θηκών.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε πως έχουμε διπλή κυρτή οθόνη. Στο πάνω μέρος της συσκευής έχουμε πολλούς αισθητήρες, ενώ φαίνεται καθαρά ο σαρωτής ίριδας. Στο κάτω μέρος θα βρούμε την θύρα των 3.5mm για τα ακουστικά μας, την USB Type-C και το ηχείο, που πιθανότατα θα είναι κατασκευής Harman.

Το πιο ενδιαφέρον μέρος είναι η οθόνη με το νέο Grace UX μενού. Από ότι φαίνεται το Galaxy S8 δεν θα έχει εντελώς μηδενικά bezels όπως το Xiaomi Mi Mix, όμως η αναλογία οθόνης-πρόσοψης παραμένει εντυπωσιακή.

Το Samsung Galaxy S8 θα έρθει σε δύο εκδόσεις. Την απλή με οθόνη 5.8 ίντσες και το Galaxy S8+ με οθόνη 6.2 ίντσες. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον Snapdragon 835, ενώ ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων μετακομίζει στο πίσω μέρος, δίπλα απλό την κάμερα. Μαζί με το λειτουργικό θα βρούμε και τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης, Bixby, που θα ξεκινάει με το πάτημα ξεχωριστού κουμπιού, στα πλαϊνά της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.