Η στιγμή της παρουσίασης των επόμενων Moto smartphones πλησιάζει, και λίγο πριν την αποκάλυψη το Pricebaba δημοσίευσε την πρώτη live φώτο του Motorola Edge.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την πλάτη του Motorola Edge, το οποίο θα διαθέτει κάθετο module καμερών στην πάνω αριστερή γωνία και δίπλα ακριβώς το LED flash. Το label του module αναφέρει ξεκάθαρα τις κάμερες που θα διαθέτει το smartphone.

Οπότε, το Motorola Edge θα έχει 64MP κύρια κάμερα, έναν αισθητήρα 16MP, και μία 8MP AI. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, αν και το module είναι ενιαίο, οι αισθητήρες εξέχουν ο κάθε ένας χωριστά, κάτι που δυστυχώς δεν προσφέρει και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα, το Motorola Edge αναμένεται να έχει τον Snapdragon 765, οθόνη στις 6,67 ίντσες με καμπύλες άκρες και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, 25MP selfie κάμερα, 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.