Μπαίνουμε σε ένα πολύ έντονο δεκαήμερο με πολλά λανσαρίσματα συσκευών. Μεταξύ άλλων, θα δούμε και τα F5 series της Poco. Έχουμε δει πολλά leaks και teasers για τα τηλέφωνο, αλλά αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεση μας real life εικόνες που δείχνουν το εντυπωσιακό design της πλάτης του απλού μοντέλου.

Στις εικόνες βλέπουμε το Carbon Black που έχει μοτίβο με διαγώνιες γραμμές ανθρακωνημάτων στην πλάτη, κάτι που το λες και πολυπαιγμένο. Ωστόσο, το Snowstorm White έχει ένα πραγματικά ιδιαίτερο “παγωμένο” μοτίβο στην πλάτη που φαίνεται να αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάς.

Μέχρι τις 9 Μαΐου που θα πραγματοποιηθεί το event περιμένουμε να κυκλοφορήσουν ακόμα περισσότερα leaks και teasers. Εμείς θα φροντίζουμε να σας τα μεταφέρουμε, αλλά μπορείτε να μάθετε για τα Poco F5 και F5 Pro διαβάζοντας το αποκλειστικό άρθρο μας που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες για τα δύο τηλέφωνα.

[Αποκλειστικό] Μάθαμε τις τιμές και χαρακτηριστικά των Poco F5 και Poco F5 Pro για την Ελλάδα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.