Σε αυτό το άρθρο έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε στο LinkSnappy, μια υπηρεσία με έδρα την Κύπρο. Στην ουσία, σου επιτρέπει να κατεβάζεις σαν να έχεις πληρώσεις από πολλούς hosters, ενώ έχει και interface το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις torrents χωρίς να χρειαστεί εσύ να τα κάνεις seed και να τα streamάρεις εφόσον πρόκειται για κάποια σειρά ή ταινία.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι βρίσκεις έναν σύνδεσμο σε ένα site και θες να το κατεβάσεις. Στην Ελλάδα, οι περισσότερες ιστοσελίδες ανεβάζουν σε easybytez.com. Παίρνεις τον σύνδεσμο το βάζεις στο site όπως φαίνεται στην εικόνα και κατεβάζεις σαν να είσαι premium στο easybytez.

Κατά παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και η υπηρεσία των torrents. Το μεγάλο ατού όμως, είναι η δυνατότητα streaming που δίνει. Βάζεις δηλαδή το torrent (αρχείο ή magnet url) και στη συνέχεια ανεβαίνει στην υπηρεσία. Από εκεί τα αρχεία του torrent μπορείς να τα streamαρεις πολύ εύκολα, απολαμβάνοντας τις σειρές και τις ταινίες που έχεις κατεβάσει. Και μην ξεχνάς, μπορείς να ανεβάσεις και υποτίτλους αν έχεις από τη σχετική επιλογή που φαίνεται στην εικόνα.

Όσον αφορά τις ταχύτητες της υπηρεσίας, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Συγχρονίζω στα 16MBps και παίζουν δυο Cosmote TV ταυτόχρονα στη γραμμή, ωστόσο η ταχύτητα που κατέβαζα το True Detective ήταν 1.1MB/s. (Λογικό αφού δυο τηλεοράσεις Cosmote TV καταναλώνουν σχεδόν 5-6MBps)

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την υπηρεσία. Είναι σταθερή, μπορώ να κατεβάζω από πολλούς hosts σαν premium και υποστηρίζει το easybytez.com που καμιά άλλη παρόμοια δεν το κάνει.

Ωραία όλα αυτά, αλλά πόσο κοστίζει;

Το κόστος ξεκινά από τα 12 δολάρια για ένα μήνα και φθάνει τα 55 δολάρια για έξι μήνες, αλλά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Πίστεψέ μας. Μπορείς να βρεις τις τιμές ή να κάνεις εγγραφή από αυτόν τον σύνδεσμο.

Το Linksnappy.com σας χαρίζει επτά δωρεάν επί πληρωμή λογαριασμούς για 30 ημέρες με 50GB traffic. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο. 

  • Θα δωθούν στους επτά πρώτους που θα απαντήσουν -Στη φόρμα απάντησης δηλώστε ένα έγκυρο email.
  • Φροντίστε το email σας να είναι έγκυρο, θα σας σταλεί στο email σας.
  • Μην απαντήσετε στο Facebook, το σχόλιό σας εκεί δεν λαμβάνεται υπόψη, πρέπει να είναι κάτω από το άρθρο.
  • Στο μήνυμα αρκεί ένα απλό, Θα ήθελα μια συνδρομή και εγώ.
  • Η εξαργύρωση του κουπονιού που θα λάβετε στο email σας γίνεται εδώ, αφού πρώτα έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό με έγκυρο email στο linksnappy.com

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απεστάλησαν όλες οι συνδρομές παιδιά. Καλά κατεβάσματα 🙂
    Με πολύ αγάπη Techmaniacs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.