Επίσημο ντεμπούτο για τη λειτουργία του ‘Link to Windows’ της Microsoft, με την οποία τα συμβατά τηλέφωνα μπορούν να προβούν σε προώθηση κλήσεων στα Windows 10 PCs. Ολόκληρη η λίστα των συμβατών συσκευών αποτελείται από 39 smartphone, μαζί με το Surface Duo.

Η Samsung και η Microsoft έχουν μια εκτενή συνεργασία που είναι και ο λόγος για τον οποίο η λίστα με τα συμβατά smartphones φθάνει σε ποσοστό το 97.5%.  Να σημειωθεί, ότι απλά επειδή βλέπεις τη συσκευή σου στη λίστα ως συμβατή, δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα δουλέψει και αυτό γιατί υφίστανται κάποιοι γεωγραφικοί περιορισμοί πριν γίνει διαθέσιμο παντού.

Από τη μεριά της πάντως η ιστοσελίδα σημειώνει ότι στο Note 10 που δοκίμασαν δεν δουλεύει καθώς υπάρχει θέμα ασυμβατότητας του Your Phone app με τον Speedlink Bluetooth receiver που χρησιμοποιούν.

Η δεύτερη αλλαγή που κάνει το επίσημο ντεμπούτο της σαν μέρος του νέου Link to Windows update βελτιώνει σημαντικά την διαχείριση των φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σου. Προηγουμένως η υπηρεσία σου έδειχνε μόνο τις τελευταίες 25 φωτογραφίες από την gallery που καθιστούσε το feature μη χρηστικό.

Πλέον το όριο ανεβαίνει στις 2.000 φωτογραφίες. Μπορείς να κατεβάσεις τη νέα έκδοση του Link to Windows από το Play Store. Βεβαιώσου ότι έχεις ενημερωμένο και το Your Phone app στο PC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.