Το Nvidia Shield Portable είναι ένα πολύ δυνατό Gaming σύστημα, που το είδαμε πέρσι εδώ στο Techmaniacs και μας ενθουσίασε. Από ότι φαίνεται όμως η συσκευή είναι έτοιμη για αναβάθμιση, σύμφωνα με αίτηση που υπέβαλε η εταιρία για πιστοποίηση Wi-Fi και Bluetooth.

shield

H συσκευή αναμένεται να είναι κτήνος σε θέματα hardware, αφού φαίνεται να έχει στο εσωτερικό του τον Tegra X1, που είδαμε και στην Android TV κονσόλα της NVIDIA.

Από την πιστοποίηση Wi-Fi, η συσκευή φαίνεται να τρέχει Android 5.0 Lollipop, αλλά δεν μας αποκαλύπτονται περισσότερα χαρακτηριστικά για το επόμενο NVIDIA Shield Portable.

Η συσκευή είναι ιδιαίτερα αναμενόμενη, ιδιαίτερα από όσους έχουν δει τις δυνατότητες του πρώτου NVIDIA Shield. Αν θέλετε να το γνωρίσετε και εσείς, μπορείτε να το κάνετε μέσα από το μοναδικό ελληνικό Hands on Review, του Techmaniacs!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.