Απέχουμε ελάχιστα από το Samsung Galaxy Unpacked event και μόλις δημοσιεύθηκε ένα unboxing / hands-on βίντεο που αποκαλύπτει τα πάντα για τα Galaxy Buds 2. Εκτός από το βίντεο, η ίδια πηγή δημοσίευσε και φωτογραφίες. Μέσα στο κουτί υπάρχουν η θήκη φόρτισης, τα ακουστικά, καλώδιο φόρτισης USB type-A σε USB type-C, επιπλέον ear tips, και τα κλασικά έγγραφα.

Η θήκη είναι μικρή και τετράγωνη όπως των Buds Live και των Buds Pro, ενώ τα Buds 2 μοιάζουν πολύ με τα Buds Pro. Η θήκη φόρτισης είναι λευκή εξωτερικά αλλά εσωτερικά έχει την ίδια απόχρωση με τα ακουστικά, σε αυτή την περίπτωση το χρώμα είναι αυτό της ελιάς.

Ο leaker δείχνει επίσης τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Galaxy Wearable και αποκαλύπτει βάζεις τα Buds 2 σε pairing mode. Φαινόταν ότι η εφαρμογή δεν ήταν πλήρως ενημερωμένη για να υποστηρίζει τα ακουστικά που δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά η φωτογραφία που έχει το app αντιστοιχεί στα Samsung Galaxy Buds 2 με το χρώμα ελιάς.

Η Samsung θα πραγματοποιήσει το Unpacked event στις 11 Αυγούστου όπου θα ανακοινώσει αυτά τα Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic, Galaxy Z Fold 3, και Galaxy Z Flip 3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.