Η Light, η εταιρεία που πριν πριν από περίπου δύο χρόνια είχε παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό σύστημα πολλαπλών καμερών με 16 αισθητήρες, εργάζεται τώρα πάνω σε ένα smartphone με πέντε έως εννέα κάμερες! Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από το τέλος του έτους.

Η Light λέει ότι η τεχνολογία της μπορεί να προσφέρει φωτογραφίες που φτάνουν τα 64MP, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση από τους αισθητήρες των 40MP που βρίσκονται στο πίσω μέρος του Huawei P20 Pro.

Η προσθήκη επιπλέον αισθητήρων κάμερας επιτρέπει στους κατασκευαστές να κατασκευάζουν συσκευές με κάμερες που λειτουργούν καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αποδίδουν πιο φυσικό bokeh εφέ και βγάζουν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Ενώ ένας μόνο αισθητήρας μιας σύγχρονης κάμερες DSLR θα μπορούσε επίσης να επιτύχει το ίδιο, η τοποθέτηση πολλαπλών μικρότερων αισθητήρων επιτρέπει στους κατασκευαστές να επιτύχουν συγκρίσιμα αποτελέσματα από άποψη ποιότητας, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τις συσκευές του παχύτερες.

Εξακολουθεί να είναι ασαφές ποιος κατασκευαστής συνεργάζεται με την Light για να παραδώσει μια τέτοια μοναδική συσκευή αργότερα αυτό το έτος, αλλά το εν λόγω smartphone πιθανώς θα ξεπερνάει το ποσό των $1.000. Η Light αναμένεται να είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές εταιρείες που θα βοηθήσουν στο μέλλον τους κατασκευαστές τηλεφώνων να περάσουν από συσκευές με διπλή κάμερα σε συστήματα με τρεις, τέσσερις και περισσότερους φακούς, δήλωσε το DxOMark νωρίτερα αυτό το έτος. Το επερχόμενο LG V40 και τουλάχιστον ένα μέλος της σειράς Samsung Galaxy S10 φημολογείται επίσης ότι διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.