Το Microsoft Office αποτελεί την ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών που βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων 1 δισεκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Αρκετές φορές είναι δύσκολο για εμάς να επιλέξουμε αν θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση του Office 2021 ή να μείνουμε στα Office 2019.

Εκτός από τη διαφορά στη τιμή, το Office 2021 προσφέρει το Teams integration στα Word και Excel, βελτιωμένη ανάλυση δεδομένων στο Excel, ακόμη καλύτερα inking features στο PowerPoint και ένα ριζικά ανανεωμένο design. Και οι δυο εκδόσεις του Microsoft Office αποτελούν βιώσιμες εναλλακτικές για ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις που θέλουν ένα ασφαλές λογισμικό παραγωγικότητας

Αν χρειάζεσαι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε στην Godeal24 Office Special Sale μπορείς να βγεις κερδισμένος. Πιο συγκεκριμένα ένα κλειδί Lifetime Office 2021 Pro Plus κοστίζει μόλις 25.61€! Από την άλλη το  Office 2019 Pro είναι διαθέσιμο στα 23.56€, οπότε μην χάνεις την ευκαιρία.

62% έκπτωση σε Microsoft Office! (κωδικός κουπονιού SGO62“)

 

Εκπτώσεις σε λειτουργικό Windows OS: (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

 

62% εκπτώσεις σε Bundles και πλήθος άλλων εκδόσεων MS Office (coupon code “SGO62“)

>>> Get More Bundle

 

Πλήθος εργαλείων στις καλύτερες τιμές

Most popular in tools software – Ashampoo:

>Get More Tools

 

Πως πληρώνεις

  • Αφού ολοκληρώσουμε την αγορά και μεταβούμε στη σελίδα πληρωμών, πιέζουμε continue as a guest (ή δημιουργούμε έναν λογαριασμό)και στη συνέχεια συμπληρώνουμε την ενότητα “Billing Information”.

Επιλέγουμε το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάμε “Continue”.

Ελέγχουμε ότι όλα είναι εντάξει και πιέζουμε “Place Order”.

Τέλος θα μας πάει σε αυτή τη σελίδα όπου επιλέγουμε “Choose payment methods”.

Τέλος μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PayPal για να ολοκληρώσεις την πληρωμή.

Στο Godeal24, μπορείς να εξοικονομήσεις σημαντικό χρόνο και χρήμα με γνήσια κλειδιά Microsoft και πλήθος άλλων εργαλείων.. Αγόρασε κλειδιά για Windows OS και MS Office στις καλύτερες τιμές. Θα έχεις μάλιστα το κεφάλι σου ήσυχο με την ψηφιακή παράδοση του Godeal24 που στέλνει το λογισμικό απευθείας στο email εντός δευτερολέπτων από την αγορά. Επιπλέον με βαθμολογία στο TrustPilot 98% και 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη μπορείς να είσαι σίγουρος για την ποιότητα των προϊόντων που αγοράζεις. Το Godeal24 υπόσχεται 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και lifetime after-sales υποστήριξη για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λογισμικό χωρίς προβλήματα.

Contact Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.