Η LG σε μια πρόσφατη ανακοίνωση της, δήλωσε πως το επερχόμενο LG V20, θα διαθέτει υποστήριξη 32-bit Hi-Fi Quad DAC, καθιστώντας το πρώτο smartphone στο κόσμο με αυτήν την τεχνολογία. Η νοτιοκορεατική εταιρεία έχει για άλλη μια φορά συνεργαστεί με την ESS Technology για τη λειτουργία αυτή, η οποία παρείχε επίσης ένα παρόμοιο 32 bit DAC για το LG V10 πέρυσι.

lg-v20-pre-render

“Το Quad DAC (Digital-to-Analog) αποδίδει πεντακάθαρο ήχο που είναι πιο κοντά στην ζωντανή απόδοση όταν χρησιμοποιείτε συμβατά ενσύρματα ακουστικά”, δήλωσε η LG σε δελτίο τύπου.”Τα βίντεο που καταγράφονται με το LG V20 συνοδεύεται από ένα tracking ήχου που μπορεί να συλλάβει τον ήχο του παφλασμού των κυμάτων που χτυπάνε σε μια παραλία ή συνομιλίες μεταξύ δύο ατόμων σε ένα θορυβώδες μέρος.”

“Η υψηλότερη ποιότητα ήχου είναι απλά η φυσική εξέλιξη των smartphone, καθώς η βιομηχανία κινείται προς μια πιο ολιστική εμπειρία κατανάλωσης πολυμέσων,” είπε ο Juno Cho, πρόεδρος της LG Electronics και Mobile Communications. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε αυτή η μακροχρόνια συνεργασία με την ESS και να φέρουμε το καλύτερο στην κατηγορία του ήχου στους χρήστες του LG V20.”

Η παρουσίαση του LG V20 για όσους έχουν χάσει τα νέα, έχει οριστεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ