Το LG Zero είναι η πρώτη μεταλλική συσκευή της εταιρίας και πιθανότατα είναι και η αρχή για μια σειρά μεταλλικών συσκευών. Πλέον θα το βρείτε στα ελληνικά καταστήματα στην τιμή των €269, τιμή αρκετά ενδιαφέρουσα, δεδομένης της ποιότητας κατασκευής που φέρει.  Η συσκευή βρέθηκε για αρκετές μέρες στο Techmaniacs, και το αναλυτικό hands on review είναι έτοιμο για να το απολαύσετε.

LG Zero (2)

Το LG Zero έχει IPS LCD οθόνη 5 ιντσών, με ανάλυση 720p, πράγμα που σημαίνει πως η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 294ppi. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε Snapdragon 410, με 4 πυρήνες ARM Cortex-A53, χρονισμένους στα 1.2GHz. Από μνήμη η συσκευή διαθέτει 1.5GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD.

Στο θέμα της κάμερας η συσκευή έχει στο πίσω μέρος της αισθητήρα 13MP, με δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p. Στην πρόσοψη της συσκευής θα βρούμε αισθητήρα 8MP, επίσης με δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p.

Η συσκευή τρέχει Android 5.1.1 με το γραφικό περιβάλλον της LG, έχει συνδεσιμότητα σε δίκτυα 4G και η μπαταρία της είναι 2050mAh.

Εμφάνιση

Το LG Zero είναι μια πολύ όμορφη συσκευή με πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Είναι η πρώτη μεταλλική συσκευή της εταιρίας και πιθανότατα είναι η αρχή για μια νέα πολιτική της εταιρίας. Η αίσθηση στο χέρι είναι ιδιαίτερα καλή, ενώ το πάχος της συσκευής είναι μόλις 7.4mm, κάτι που δεν συναντάμε εύκολα σε συσκευές της κατηγορίας αυτής. Το 2.5D γυαλί στην πρόσοψη δίνει πολύ καλή αίσθηση στο Touch και ενισχύει την συσκευή εμφανισιακά. Το πιθανότερο είναι πως θα ικανοποιήσει και εσάς αν την αποκτήσετε.


 

 

 

 

 

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για την κατασκευή του δεν είναι μια χαρά τιμή; Αλουμίνιο όλο είναι. Άλλωστε όλα τα κινητά με SD 410 από αυτή την τιμή ξεκινάνε και πέφτουν μετά κάτω από €200.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.