Η LG έχει κατασκευάσει τρία Nexus κινητά μέχρι σήμερα, ξεκινώντας με το Nexus 4 το 2012 και φτάνοντας στο Nexus 5x. Οι προσφορά της στην σειρά συσκευών της Google ήταν πολύ σημαντική, καθώς και τα τρία smartphones που δημιούργησε είχαν αρκετά καλή αναλογία τιμής-χαρακτηριστικών.

lg-nexus-5x

Έχουμε άσχημα νέα για τους οπαδούς των LG Nexus συσκευών, ωστόσο. Η κορεατική εταιρεία δεν θα φτιάξει κάποιο από τα νέα Nexus του 2016. Αυτό έρχεται κατευθείαν από ένα εκπρόσωπο της LG, έτσι είναι λίγο πολύ επίσημο. Δεν θα έχουμε έναν λοιπόν κάποιο διάδοχο του Nexus 5x φέτος, τουλάχιστον όχι έναν που φέρει το λογότυπο της LG.

Ο λόγος για την κίνηση αυτή προφανώς έχει να κάνει με την LG, καθώς χρειάζεται να επικεντρωθεί στα δικά της brands, όπως το νέο LG G5. Ένα smartphone Nexus συνήθως θεωρείται περισσότερο μια προσφορά της Google από ότι της εταιρείας που το κατασκευάζει, και τα περιθώρια κέρδους κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μεγάλα.

Το διάλειμμα της LG από το πρόγραμμα Nexus δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε κανένα νέο Nexus κινητό φέτος. Τον περασμένο μήνα μια φήμη υποστήριξε ότι η Google θα συνεργαστεί φέτος με την HTC. Προφανώς αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLG G5 vs Samsung Galaxy S7 – Η μάχη ξεκίνησε
Επόμενο άρθροHTC One M10: Η HTC έκανε το πρώτο tease στο Twitter
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ