Δελτίο Τύπου

8 Σεπτεμβρίου 2015

LG Wine SmartΤο νέο LG Wine Smart, το πρώτο αναδιπλούμενο flip-phone 4G Smartphone της LG, φέρνει σε αποκλειστικότητα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones.

Το LG Wine Smart είναι μια συσκευή με πορτάκι που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μία απλή στη χρήση συσκευή, που διαθέτει τις προηγμένες δυνατότητες και λειτουργίες ενός Smartphone. Η συσκευή έχει οθόνη αφής 3.2”, υποστηρίζει λειτουργικό Android Lollipop 5.1.1, έχει κάμερα 3MP, μεγάλο πληκτρολόγιο με 3Χ4 ίντσες για εύκολη και γρήγορη πληκτρολόγηση, αλλά και «έξυπνα πλήκτρα» (hotkeys) για άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες όπως κλήσεις, επαφές, μηνύματα ή κάμερα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG Wine Smart συγκαταλέγονται, επίσης, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.1GHz, αλλά και η λειτουργία ‘LG Safety Care’ που δίνει αυτόματα το στίγμα τοποθεσίας του χρήστη, σε πραγματικό χρόνο προς προεπιλεγμένες επαφές, κάθε φορά που ο χρήστης πραγματοποιεί μια κλήση έκτακτης ανάγκης.

Με το LG Wine Smart ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζει, με μια ακόμη πρωτοποριακή συσκευή, τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο Mobile internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη στο 77% του πληθυσμού της χώρας.

Το LG Wine Smart διατίθεται στα 229€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ