Το SteamVR είναι η VR πλατφόρμα της Valve, και όπως θα γνωρίζετε ήδη, η HTC το εκμεταλλεύεται για το HTC Vive. Η LG τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το δικό της VR Headset σε συνεργασία με την Valve, το συντομότερο αυτή την εβδομάδα. Ο χώρος για την αποκάλυψη του Headset θα είναι η GDC 2017, η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη στο Σαν Φρανσίσκο.

Το headset πιθανότατα θα παρουσιαστεί στην GDC ως πρωτότυπο, ενώ τελικές λεπτομέρειες όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή θα αποκαλυφθούν αργότερα μέσα στον χρόνο.

Η πρώτη προσπάθεια της LG για τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, ήταν με το LG 360 VR του LG G5. Αυτό το νέο VR Heaset όμως στοχεύει διαφορετικά, καθώς θα είναι για το desktop και όχι για την οθόνη του κινητού μας. Παράλληλα θα διαθέτει το ίδιο σύστημα παρακολούθησης κίνησης, όπως το HTC Vive.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.