Το LG G7 ThinQ έχει καταφέρει σε γενικές γραμμές να αποσπάσει θετικές αξιολογήσεις, ωστόσο ήδη προσβλέπουμε στην άφιξη του επόμενου flagship smartphone, του LG V40 ThinQ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το handset θα καταφθάσει στις 5 Οκτωβρίου και θα εξοπλιστεί με πέντε συνολικά κάμερες, τρεις στο μπροστινό μέρος και άλλες δυο μπροστά.

Όπως και το Huawei P20 Pro, η συσκευή θα περιλαμβάνει σύστημα τριπλού φακού στο πίσω μέρος, αποτελούμενο από έναν κύριο αισθητήρα των 20MP, έναν δευτερεύον των 16MP και τέλος έναν τρίτο των 13MP. Οι δυο κάμερες μπροστά, θα ενσωματώνουν λειτουργία 3D face recognition.

Η οθόνη θα καλύπτει σχεδόν το 90% του μπροστινού μέρους, όπως συμβαίνει στο Vivo Nex (91.24 %) και Lenovo Z5 (90 %). Το V40 αναμένεται να αντιγράψει την εγκοπή του LG G7 αν και λέγεται ότι θα υπάρχει δυνατότητα να κρυφθεί. Θα εξοπλιστεί με  Snapdragon 845  rear fingerprint sensor και dedicated Google Assistant button, ενώ δεν γνωρίζουμε αν θα καταφθάσει με OLED panel, ή η LG θα επιλέξει το LCD.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.