Παρόλο που η LG έχει ήδη ανακοινώσει δύο νέα μέλη της σειράς V το 2018, το V30S ThinQ και το V35 ThinQ, αυτά είναι βασικά μόνο μια ανανέωση του V30 του περασμένου έτους.

Η εταιρεία εργάζεται επίσης σε έναν πραγματικό διάδοχο σε αυτό το μοντέλο, το οποίο μπορεί να επιλέξει να το ονομάσει V40. Και αυτό σύμφωνα με μια νέα φήμη, θα διαθέτει πέντε κάμερες συνολικά! Τρεις από αυτές θα είναι στην πλάτη της συσκευής, και δύο μπροστά.

Οι εμπρόσθιες κάμερες θα έχουν δυνατότητα για Face Unlock, όπου οι δύο κάμερες θα μπορούν πιθανότατα να κάνουν 3D καταγραφή προσώπου για ασφαλέστερο ξεκλείδωμα.

Στο πίσω μέρος, δύο από τους αισθητήρες θα είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από την LG, μια τυπική κάμερα, μαζί με τον κλασσικό πλέον ευρυγώνιο φακό της εταιρείας. Η τρίτη κάμερα ωστόσο θα παραμείνει προς το παρών ένα μυστήριο. Ίσως θα είναι ένας φακός ζουμ ή θα βοηθάει για καλύτερο bokeh effect. Θα πρέπει να περιμένουμε άλλες φήμες για να μας δώσουν αυτές τις ακριβείς λεπτομέρειες.

Έχουμε δει μερικά τηλέφωνα με τέσσερις κάμερες συνολικά, δύο στο πίσω μέρος και δύο στο μπροστινό μέρος. Το P20 Pro της Huawei έχει τρεις στο πίσω μέρος αλλά έχει μόνο μία κάμερα μπροστά. Έτσι, το V40, αν οι φήμες βγουν αληθινές, θα είναι το πρώτο με τους περισσότερους αισθητήρες σε μία συσκευή.

Αυτό προφανώς δεν λέει τίποτα για την ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα έχει 5 κάμερες μόνο για σκοπούς marketing. Το V40 λέγεται επίσης ότι θα έχει οθόνη με notch, και από άποψη εμφάνισης θα πρέπει να περιμένουμε μια ελαφρώς μεγαλύτερη έκδοση του G7. Δεν είναι σαφές εάν η οθόνη θα είναι OLED ή LCD, με την τελευταία τεχνολογία να έχει επιλεγεί για το G7.

Τέλος, στο εσωτερικό θα διαθέτει τον Snapdragon 845 της Qualcomm και τα quad-DAC ηχεία της LG θα υπάρχουν και στο V40. Θα έχει επίσης ένα ξεχωριστό κουμπί για έναρξη του Google Assistant στο πλάι και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.