Έχουμε ακούσει πολλά για την τιμή του LG V30, τόσο που δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Σήμερα έχουμε άλλη μια αναφορά την τιμή του από το κατάστημα Quickmobile της Ρουμανίας.

Το ρουμανικό κατάστημα διαθέτει την συσκευή για προπαραγγελία στα LEI 3.999, που σε ευρώ μεταφράζεται στα €870. Σύμφωνα με το κατάστημα οι αποστολές των συσκευών θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς να αναφέρει ακριβή ημερομηνία.

Η τιμή έχει μια λογική, αφού στις ΗΠΑ είδαμε την συσκευή από την LG USA να κοστολογείται στα $750, όσο δηλαδή και το Galaxy S8 όταν ανακοινώθηκε. Έτσι περιμένουμε αντίστοιχη τιμή.

Από την άλλη καλό θα ήταν να κρατήσουμε μια επιφύλαξη για το θέμα, καθώς αρκετά καταστήματα ανεβάζουν τις συσκευές έτσι για διαφημιστικούς λόγους και μόνο. Πάντως ακόμα και με αυτή την τιμή, το LG V30 έρχεται φθηνότερα από τον ανταγωνιστή του, το Galaxy Note 8.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.