Αφού διαβάσαμε για την αναβάθμιση του LG Optimus G Pro, που θα του δώσει KnockOn και QuickWindow, έρχεται άλλη μία φήμη για να κάνει χαρούμενους και τους κατόχους του LG Optimus G. Άλλωστε στην χώρα μας, μετά την προσφορά από το δίκτυο της Vodafone, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν την συσκευή.

LG_Optimus G

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πηγές του έγκυρου PhoneArena, η LG δοκιμάζει Android 4.2.2 και Android 4.4 για τα Optimus G και Optimus G Pro. Έτσι λοιπόν, οι κάτοχοι του LG Optimus G, ίσως να γευτούν γλυκιά KitKat στις συσκευές τους. Για να δώσουν μεγαλύτερη πειθώ στα λεγόμενά τους, δημοσίευσαν και μερικά User Agent profiles, που δείχνουν πως σε μερικά μοντέλα Optimus G, δοκιμάζεται το Android 4.4 KitKat. Από τα User Agents profiles βλέπουμε πως το Android 4.4 KitKat δοκιμάζεται και σε branded Optimus G, οπότε η LG μάλλον έχει πάρει πολύ σοβαρά την αναβάθμισή του Optimus G.

kit_kat_android

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε πως το Optimus G θα αναβαθμιστεί σε KitKat, αλλά κάθε φορά είτε διαψεύδεται, είτε δεν είναι αρκετά πειστικές οι αποδείξεις. Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα δούμε τα Optimus G να αναβαθμίζονται! Άλλωστε αν η LG θέλει να δείξει πως έχει αλλάξει σχετικά με τις αναβαθμίσεις, θα πρέπει να δώσει KitKat σε πολλές συσκευές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.