Εκπρόσωπος της LG Electronics επιβεβαίωσε τελικά τις συνεχόμενες φήμες ότι η εταιρεία θα κατασκευάσει σύντομα το δικό της SoC. Είχαμε πρωτοακούσει για την κατασκευή του “Odin” πολύ πριν η εταιρεία λανσάρει το LG G Pad. Στα τεχνικά μέρη, το Soc θα το κατασκευάζει η Ταϊβανέζικη TSMC, με μία ARM αρχιτεκτονική διαμορφωμένη από την LG.

lg odin

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τον Odin, έχουμε διαβάσει κατά καιρούς ότι θα διαθέτει 4 πυρήνες Cortex-A15 στα 2.2GHz και 4 πυρήνες Cortex-A7 στα 1.7GHz. Όσον αφορά την GPU θα διαθέτει μία κάρτα της PowerVR σειράς 6.

Η Korea Herald υποστηρίζει ότι το επερχόμενο LG G3 μπορεί να ενσωματώνει το νέο chipset. Πολύ πιθανόν μια τέτοια υλοποίηση να γίνει μόνο στην Κορέα ενώ η international να ενσωματώνει κάποιον Snapdragon 801/805.

Από την άλλη, έχουμε διαβάσει ότι η LG θα χρησιμοποιήσει το chip σε mid-range συσκευές,συνεπώς είναι λίγο απίθανο να το ενσωματώνει κάποια ναυαρχίδα της εταιρείας.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.