Εδώ και πολύ καιρό ακούμε για την κατασκευή Chipset από την LG με την ονομασία LG Odin. Μέχρι τώρα όμως δεν το έχουμε δει να μπαίνει σε κάποια συσκευή, καθώς η εταιρία είχε προβλήματα με τις θερμοκρασίες του. Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά όμως, η εταιρία κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και πρόκειται να δούμε συσκευή με το νέο chipset από στιγμή σε στιγμή.

lg odin

Αν η αναφορά είναι πραγματική, πιθανότατα να δούμε κάποια συσκευή να ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα. Η πηγή εκ των έσω, αναφέρει πως η νέα συσκευή θα ανήκει στην οικογένεια G3 και θα είναι μια δοκιμαστική συσκευή με το chipset της εταιρίας.

Το νέο chipset της LG θα είναι αρχιτεκτονικής big.LITTLE και θα έχει τέσσερις πυρήνες Cortex-A15 και τέσσερις πυρήνες Cortex-A7. Αναμένεται να είναι πολύ δυνατό chipset, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να αντικατασταθεί πολύ σύντομα, καθώς έχει αρχίσει η μετάβαση στα 64bit. Από GPU θα ίσως θα δούμε ARM Mali-T604 για την τετραπύρηνη έκδοση ή ARM Mali-T760 για την τετραπύρηνη έκδοση.

Πριν λίγες εβδομάδες μια συσκευή με την ονομασία LG Liger (F490L), πήρε πιστοποίηση για Bluetooth και είναι αρκετά πιθανό να είναι αυτή η συσκευή με το νέο chipset.

Η ανακοίνωση φαίνεται πως θα γίνει σύντομα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε παραπάνω στοιχεία για τα χαρακτηριστικά της.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθουμε παρέα τα πάντα γύρω από την συσκευή, όταν αυτή ανακοινωθεί.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.