Η LG ανακοίνωσε χωρίς τυμπανοκρουσίες το Q8, που είναι στην ουσία ένα μικρότερο V20. Δεν έχει την wide οθόνη του Q6, όμως έχει οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης QHD. Δίπλα από την selfie κάμερα έχει δεύτερη οθόνη, σαν αυτή του V20. Στο πίσω μέρος έχουμε η συσκευή είναι σαν το V20, με διπλή κάμερα.

Το LG Q8 είναι πρακτικά ναυαρχίδα, με μεταλλική κατασκευή και πιστοποίηση IP67, καθώς είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη. Ηχητικά έχουμε Quad DAC, για πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Στο εσωτερικό έχουμε τον Snapdragon 820, που είναι ελάχιστα πιο αδύναμος από τον Snapdragon 821 του G6, όμως σίγουρα είναι ικανότερος από τον Snapdragon 435 που έχει το Q6. Από μνήμη έχουμε 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD. Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 3,000mAh, που είναι πολύ καλά για το μέγεθος της οθόνης.

Φωτογραφικά θα το δούμε με διπλή κάμερα με την μία να ειναι στα 13MP με τον ένα φακό να έχει διάφραγμα f/1.8 και η δεύθτερη στα 8MP με πιο ευρυγώνιος φακό, διαφράγματος f/2.4. Η βασική κάμερα έχει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS) και δυνατότητα λήψης 4K βίντεο. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 5MP με φακό που καλύπτει 120 μοίρες.

Η οθόνη της συσκευής είναι Quantum IPS, σαν αυτή που έχει και το LG G6, ενώ η μικρότερη οθόνη έχει ανάλυση 160×1040. Η φωτεινότητα των οθονών είναι στα 500nits και προστατεύονται από Gorilla Glass 4.

Το LG Q8 θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα, όμως δεν έχουμε πληροφορίες ακόμα για την τιμή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.