Τα LG G5 και V10 πιστοποιούνται για περιβάλλοντα όπου η ασφάλεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα

 

Αθήνα, 06 Μαΐου 2016 — Η LG Electronics (LG), ανακοίνωσε ότι τα G5 και V10 έχουν πιστοποιηθεί από την Αμερικάνικο Οργανισμό Πιστοποίησης Πληροφοριών (NIAP) για τη συμμόρφωση τους με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας σε εταιρικά περιβάλλοντα.

LG NIAP CERTIFITATION (G5 & V10)

Ο NIAP διαχειρίζεται το διεθνώς αναγνωρισμένο σχέδιο Αξιολόγησης και Επικύρωσης Κοινών Κριτηρίων (CCEVS) για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης της ασφάλειας με το διεθνές πρότυπο Κοινών Κριτηρίων. Η πιστοποίηση του NIAP αναγνωρίζεται από τις κυβερνήσεις των 25 κρατών – μελών, όπως ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ναυαρχίδες της LG είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία GATE της LG για την ενίσχυση της ασφάλειας της πλατφόρμας, του δικτύου και των εφαρμογών που επιτρέπουν την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα. Η τεχνολογία GATE (Guarded Access to Enterprise), είναι η πλατφόρμα ασφαλείας σε εταιρικό επίπεδο της LG, η οποία αναπτύχθηκε το 2013 για να παρέχει μια ποικιλία λύσεων ασφαλείας, όπως συστήματα anti – hacking και διαχείρισης συσκευών για εταιρικά κινητά τηλέφωνα. Τα πολύ επίπεδα εξαρτήματα ασφαλείας του δικτύου GATE, βοηθούν στο να διατηρηθεί η ακεραιότητα των στοιχείων λογισμικού, στην ενίσχυση της προστασίας του συστήματος και στη διασφάλιση των εταιρικών δεδομένων χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

LG NIAP CERTIFITATION

Επιπλέον, το LG G5 και το V10 διαθέτουν το λογισμικό Android for Work της Google, το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες του δικτύου LG GATE. Αυτό που περιλαμβάνεται στο Android for Work είναι μία λύση που διαχωρίζει και ασφαλίζει τις εφαρμογές εργασίας από τις προσωπικές εφαρμογές.

«Με την συνεχώς αυξανόμενη σημασία της υψηλότερης ασφάλειας στις επιχειρήσεις σήμερα, πιστεύουμε ότι μια εταιρική πλατφόρμα ασφαλείας είναι απαραίτητη για τις φορητές συσκευές στο χώρο εργασίας», δήλωσε ο Chris Yie, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Marketing Communication, LG Mobile Communications Company. «Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί επιβεβαίωση ότι τα smartphones της LG είναι ανάμεσα στις πιο ασφαλείς κινητές συσκευές σήμερα».

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.