Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι Android fans πιθανότατα γνωρίζουν ότι η Google φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει δύο Nexus smartphones φέτος, ένα κατασκευασμένο από την LG και το άλλο κατασκευασμένο από την Huawei. Σύμφωνα με έμπιστες πηγές τις ιστοσελίδας AndroidPit, το Nexus της LG δεν θα βασίζεται στο LG G4, όπως πιστευόταν παλαιότερα. Αντ ‘αυτού, η LG και η Google θα κατασκευάσουν το επερχόμενο smartphone από το μηδέν.

2015 - 1Μέχρι το Nexus 6 της Motorola, όλα τα Nexus smartphones βασιζόντουσαν σε δημοφιλή Android ναυαρχίδες. Το πρώτο Nexus One είχε βασιστεί στο HTC Desire, το Nexus S βασίστηκε στο Samsung Galaxy S, το Galaxy Nexus ήταν μια τροποποιημένη έκδοση του Galaxy S2, το Nexus 4 βασίστηκε στο LG Optimus G, ενώ το Nexus 5 ήταν μια τροποποιημένη έκδοση του LG G2.

Με το Nexus 6, η Google και η Motorola κατασκεύασαν την συσκευή χρησιμοποιώντας μόνο τον σχεδιασμό του Moto X 2nd Gen και όχι τα χαρακτηριστικά του. Εάν αυτή η φήμη αληθεύει, τότε θα συμβεί κάτι παρόμοιο και με το φετινό Nexus της LG. Η αναφορά υποστηρίζει επίσης ότι το smartphone επί του παρόντος ονομάζεται Nexus 5 (2015), αν και το όνομα λέγεται ότι εξακολουθεί να υπόκεινται σε αλλαγές.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ