Δύο νέες φωτογραφίες του Nexus 10 2013 διέρρευσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, στο Reddit. Το ένα έρχεται από έναν υπάλληλο της Telefonica που ήταν δυσαρεστημένος με την εταιρία. Το Render δείχνει πως η συσκευή έχει μικρότερα bezels από τον προκάτοχό του, ενώ έχουμε το ηχείο της συσκευής στο μπροστινό μέρος.

Nexus 10 2013

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει πως η συσκευή είναι κατασκευασμένη από την LG. Το προηγούμενο μοντέλο το παρήγαγε η Samsung, αλλά το νέο θα είναι από την LG και μάλιστα θα είναι το LG-V510 το οποίο είδαμε πριν μερικές εβδομάδες να περνάει από πιστοποίηση για Bluetooth και μάλιστα τότε κυκλοφορούσαν φήμες πως θα είναι το Nexus 8.

nexus 10 2013 edition

Σύμφωνα με την πηγή από την Telefonica η συσκευή θα κοστίζει £299 (€357) και πιθανότατα να μιλάμε για την 3G έκδοση! Επίσης παίρνουμε και μια ιδέα για το πότε θα κυκλοφορήσει η το Nexus 10 2013 Edition, αφού η πηγή αναφέρει την 22η Νοεμβρίου, και θα είναι το πρώτο Nexus Tablet που θα προσφέρει επιλογής σε χρώματα ανάμεσα σε λευκό και μαύρο.

Μην το δέσετε σκοινί κορδόνι καθώς τίποτα από αυτά δεν είναι επίσημο! Από ότι φαίνεται πάντως, θα μάθουμε σύντομα για την συσκευή!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.