Αν και σήμερα είναι η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου LG G3 ήδη τα χαρακτηριστικά του έχουν διαρρεύσει  μέρες πριν. Χθες κατά λάθος η LG της Ολλανδίας ανέβασε όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής στο site της. Παρόλο που η εταιρεία τα κατέβασε πολλά από αυτά έμειναν online.

lg g3

Όπως ξέρουμε το LG G3 θα διαθέτει οθόνη 5.5″ ανάλυσης 1440 x 2560 και θα τροφοδοτείται από τον τετραπύρηνο Snapdragon 801. Μόλις χθες είχε διαρρεύσει από την LG U.K. ότι η συσκευή θα διαθέτει 2GB RAM και όχι 3GB όπως είχαμε δει σε παρουσίαση στην Κορέα και όπως φαίνεται έτσι θα είναι. Αν και υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν διάφορες εκδόσεις της συσκευής ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο, η σημερινή διαρροή επιβεβαιώνει ότι η συσκευή δεν θα ξεκινάει με 32GB αποθηκευτικό χώρο αλλά με 16GB.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ήδη γνωστά όπως για παράδειγμα η μπαταρία των 3000mAh, η 13MP κάμερα, και η έκδοση Android 4.4.2 που θα τρέχει η συσκευή. Παράλληλα το LG G3 θα παρέχει πληροφορίες στον χρήστη ανάλογα την κατάσταση της συσκευής, τη συμπεριφορά και την τοποθεσία του χρήστη, κάτι σαν το Google Now. To πληκτρολόγιο είναι πλέον ρυθμιζόμενο όσον αφορά το μέγεθος και η φωτογραφική θα διαθέτει Laser Auto Focus. Το περίεργο είναι ότι δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για υποστήριξη microSD. Σύμφωνα με την LG U.K. η συσκευή θα υποστηρίζει microSD μέχρι 2ΤΒ.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.