Η LG έστειλε προσκλήσεις που για εκδήλωση, στα πλαίσια της MWC. Συγκεκριμένα η εταιρία γράφει “Το παιχνίδι ξεκινάει, Βαρκελώνη 21 Φεβρουαρίου”. Τι θέλει να ανακοινώσει η εταιρία;

Για να σας προλάβω θα σας ενημερώσω πως οι πληροφορίες μας θέλουν το LG G5 να ανακοινώνεται λίγο μετά την MWC 2016, οπότε δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου σε αυτό. 

LG MWC

Μιας και η πρόσκληση απεικονίζει ένα Μουσικό Κουτί, θα λέγαμε πως περιμένουμε κάτι παρεμφερές. Ίσως δούμε κάποια υλοποίηση smartphone επικεντρωμένο στον ήχο.

Εκτός από smartphone ενδέχεται να δούμε νέο LG Music Flow, που είναι αρκετά πιθανό, καθώς η σειρά έχει γνωρίσει αρκετά μεγάλη επιτυχία. Μια ακόμα πιθανότητα θα ήταν μια υπηρεσία μουσικής, αν και κάτι τέτοιο έχουμε δει ήδη από την εταιρία πέρσι τον Αύγουστο, που προσέφερε 24-bit/192kHz audio, αλλά δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Όπως και να έχει, η LG θα έχει παρουσία στην MWC και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι έχει να μας δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.