ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε ηγετική θέση στην αγορά, o προβολέας Minibeam έρχεται ανανεωμένος με Bluetooth και λεπτότερο σχεδιασμό

Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2015 — Με τον τίτλο του ηγετικού κατασκευαστή LED projector για επτά συναπτά έτη, η LG Electronics (LG) είναι έτοιμη να δώσει ακόμα περισσότερες διακρίσεις στη νέα σειρά προβολέων Minibeam στην έκθεση CES 2016. Οι τρεις νέοι προβολείς της σειράς Minibeam (μοντέλα PH550, PW1000, PW1500) με Bluetooth και Wi-Fi συνδεσιμότητα προσφέρουν απαράμιλλη ελευθερία και άνεση στην προβολή. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα των προβολέων Minibeam, ο οποίος επέτρεπε τη λαβή με το ένα χέρι, γίνεται ακόμα πιο κομψός και μικρός σε μέγεθος στα νέα LG μοντέλα για το 2016, για ευκολότερη φορητότητα και ευκολία.

LG Minibeam PW1000_PH550_PW1500

Με το νέο compact μοντέλο LG Minibeam PH550 δεν υπάρχει καμία ανάγκη για καλώδια, χάρη στην τριπλή ασύρματη σύνδεση του, κάτι που συναντάται πρώτη φορά σε προβολέα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να στείλουν περιεχόμενο στον προβολέα από ένα smartphone ή ένα tablet χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Wi-Fi mirroring-enabled Screen Share, να συνδέσουν τα ηχεία ασύρματα μέσω Bluetooth και να απολαύσουν τουλάχιστον 2,5 ώρες προβολής χρησιμοποιώντας την επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία. Κανένας άλλος προβολέας που κυκλοφορεί στην αγορά δε προσφέρει τέτοιου επιπέδου διασύνδεση και ελευθερία, ενώ με μέγεθος μικρότερο από το μισό ενός τυπικού Α4 χαρτιού, το μοντέλο PH550 στα 550 lumens είναι ο πιο φωτεινός ανάμεσα στους προβολείς της LG που λειτουργούν με μπαταρία.

Νικητής του Βραβείου Καινοτομίας CES 2016, το ευέλικτο μοντέλο LG Minibeam PF1000U είναι μοναδικό στην ικανότητά του να προβάλλει μία 100-ιντσών εικόνα όταν τοποθετείται μόνο 15 ίντσες (38 εκατοστά) από έναν τοίχο ή μία οθόνη. Οι θεατές δεν χρειάζεται πλέον να απελευθερώσουν μεγάλο χώρο για να τοποθετήσουν τον προβολέα ή να ανησυχούν αν θα περάσουν μπροστά από την ακτίνα προβολής. Με μόλις ένα τέταρτο του μεγέθους και ένα πέμπτο του βάρους του μοντέλου ultra short throw (UST) projector με ηγετική θέση στην αγορά, ο PF1000U είναι ο πρώτος στον κόσμο UST προβολέας που ζυγίζει λιγότερο από 2 κιλά. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο Full HD PF1000U εκπέμπει φωτεινότητα 1.000 lumen, καταναλώνοντας μόνο το ένα τρίτο της ενέργειας σε σχέση με τις ανταγωνιστικές μονάδες. Επιπλέον, το PF1000U λειτουργεί σε ένα εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο των 21 dB, ενώ βρίσκεται στο Eco Mode. Αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται για να κάνουν αυτόν τον προβολέα μακράν το πιο προηγμένο προβολέα UST στον κόσμο.

Για τους καταναλωτές που δίνουν προτεραιότητα στην ευκρίνεια της εικόνας, το νέο μοντέλο LG Minibeam PW1500 έχει τη δυνατότητα να προβάλει εικόνες στην εκπληκτική φωτεινότητα των 1.500 lumens, το φωτεινότερο μοντέλο από όλη τη σειρά LG Minibeam. Ιδανικό για τα πάντα, από προβολή διαφανειών, μέχρι παρουσιάσεις σε θέατρο με ποιότητα προβολής ταινίας, το PW1500 αποτελεί τον ιδανικό προβολέα για τους θεατές που αναζητούν ένα εργαλείο για ευρύ φάσμα περιεχομένου. Το PW1000 με 1.000 lumens προσφέρει όλες τις δυνατότητες του Minibeam PW1500 σε ακόμα πιο ανταγωνιστική τιμή.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την παρουσίαση της νεότερης σειράς Minibeam στους καταναλωτές στην CES 2016,» δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Home Entertainment Company, LG. «Με μεγαλύτερη ποικιλία από ποτέ, η σειρά προβολέων LG Minibeam προσφέρουν βελτιωμένη φορητότητα με ασύρματη συνδεσιμότητα για μια ευχάριστη προβολή οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε».

Τα νέα μοντέλα 2016 Minibeam της LG θα είναι διαθέσιμα σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές και στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Η σειρά LG Minibeam θα είναι διαθέσιμη στην έκθεση CES 2016 από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.